m.LiveTulokset.com

REFRESH

Am. jalkapallo » Tänään » Kaikki ottelut

mainos

BRASILIA: BFA

21:00Bulls Potiguares - Ufersa Petroleiros -:-
22:00Tritoes - Corinthians Steamrollers -:-
23:00Cavalaria 2 de Julho - Natal Scorpions -:-
20:00Santa Cruz Pirates - Joao Pessoa Espectros -:-
21:00Ceara Cacadores - Recife Mariners -:-

JAPANI: X League

16:30Panasonic - Sagamihara Rise -:-
18:00Fujitsu - IBM Big Blue -:-
16:30Kobe - Tokyo Gas Creators -:-
18:00Obic Seagulls - Mitsubishi -:-

KANADA: CFL

02:00Saskatchewan Roughriders - Ottawa Redblacks -:-
05:00BC Lions - Hamilton Tiger-Cats -:-
19:00Toronto Argonauts - Montreal Alouettes -:-

KANADA: U Sports

20:00Guelph - McMaster -:-
20:00Laurier - Western -:-
20:00Laval - Sherbrooke -:-

SAKSA: GFL

16:00Berlin Rebels - Dresden Monarchs -:-
16:00Cologne Crocodiles - Hildesheim Invaders -:-
16:00New Yorker Lions - Düsseldorf Panther -:-
17:00Marburg Mercenaries - Allgau Comets -:-

SAKSA: GFL 2

15:00Lübeck Cougars - Langenfeld Longhorns -:-
16:00Rostock Griffins - Solingen Paladins -:-

TANSKA: National Ligaen

15:00Odense Badgers - Frederikssund Oaks 50:0

USA: NFL - Harjoitusottelu

02:00Dallas Cowboys - Houston Texans -:-
02:00Indianapolis Colts - Chicago Bears -:-
02:30New York Jets - New Orleans Saints -:-
03:00Kansas City Chiefs - San Francisco 49ers -:-
04:00Los Angeles Rams - Denver Broncos -:-
05:00Los Angeles Chargers - Seattle Seahawks -:-

USA: NCAA

02:00Miami (Fl) - Florida -:-
05:30Hawaii - Arizona -:-

REFRESH

Jalkapallo | Jääkiekko | Tennis | Koripallo | Käsipallo | Lentopallo | Baseball | Am. jalkapallo | Rugby | Muu urheilu »

Ylös

m.LiveTulokset.com tarjoaa am. jalkapallo tulospalvelun - mobiili livescore. Mobiiliversio käyttää teknisistä syistä erilaisia parametrejä LiveTulokset.com nettisivuun verrattuna.